Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2015 23:49 - Почивка и чудесни забавления край Боровец
Автор: gencho15 Категория: Туризъм   
Прочетен: 1069 Коментари: 0 Гласове:
1



image

Зимата наближава все по-чувствително. А с нея несъмнено пристигат и мислите за снежните почивни дни, които ще прекараме по ски пистите, а после в топли и уютни  хижи и къщи. Ваканцията през студения сезон е доста приятна, а и много хора очакват с нетърпение момента да се пресегнат към ските и сноуборда. За да си прекарате добре почивката обаче, ще трябва да се погрижите за избора на подходящ курорт и място за отсядане. Планинските ни градчета, разполагащи с добри условия за зимни спортове не са малко. И с избора на кътче като Боровец определено няма да сгрешите.

Удобствата и спокойствието на една къща в Самоков

Боровец е една от най-посещаваните ни планински дестинации през зимата и това не се дължи на случайността. Градчето е сред онези, радващи се на най-добрите условия за зимни спортове. Пистите тук са едни от най-добрите не само у нас. Но ако търсите и спокойствие, градчето може и да не е най-добрият избор. За щастие съвсем близо се намира Самоков – само на осем километра. А тук ще откриете и китната Къща за гости „Зодиак". Тя е готова да Ви предостави толкова много удобства, че няма да Ви се иска да си тръгнете от тук!

Защо настаняването в Самоков е по-удачно от това в Боровец?

Най-голямото предимство, на което ще се радвате, настанени тук, е че ще се радвате на тишината на Самоков, но ще можете ежедневно да посещавате разкошните ски писти в Боровец. Уютът също е сред плюсовете тук. Къща за гости „Зодиак“ в Самоков ще предложи не само подслон – тя ще Ви осигури топлината, спокойствието и доброто настроение, от които се нуждаете. Стаите ѝ са приветливи и пълни с удобства, в ресторанта ѝ се предлагат само вкусни ястия, а в спортната зала ще поддържате форма. А чудесната и локация ще бъде удобна не само поради лесния достъп до пистите в Боровец, но и защото се намира в непосредствена близост от прекрасен боров парк, из който да се разхождате и наслаждавате на покоя и красотата, които ще Ви заобикалят.

Зимата е близо, така че започвайте да планирате ваканцията! Планинските курорти се подготвят, подсигурявайки забавления за всеки вкус. Така че нужно е само да откриете мястото за отсядане, където ще се чувствате наистина комфортно!




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gencho15
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 230209
Постинги: 141
Коментари: 1
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930