Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2015 14:53 - Къщата в Априлци, където да отпочинете
Автор: gencho15 Категория: Туризъм   
Прочетен: 1082 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Ваканцията би могла да е наистина приятно преживяване, стига да се насочите към правилното място, където да я прекарате. Да изберете някой голям град или шумно място не би било особено подходящо, ако действително търсите пълноценно прекарване на ваканцията. Но спирайки се на китно малко местенце като Априлци ще бъде чудесно. Защото освен на спокойствие, тишина и мир, ще се наслаждавате и на още нещо – на прекрасната атмосфера на Стара планина. А в планината, сред природата, винаги се чувстваме по-добре, отколкото в града, заобиколени от сивите сгради и скучните улици.

Уют и спокойствие през ваканцията в Априлци

В планината човек може да се отпусне и да се наслади на свободните мигове, прекарани в компанията на най-близките хора. Има и възможността да им посвети времето си, когато е наистина спокоен, щастлив и усмихнат. А на място като Априлци ще се чувствате точно така. Тук ще откриете и прекрасни места, които ще Ви предложат  удобство и уют по време на ваканцията. Едно от тези места е Къща за гости „При Свата“ в Априлци. Това е една великолепна автентична стара къща, която ще Ви предложи своята прекрасна домашна обстановка и удобства. Настанени тук няма нищо, което би могло да Ви притесни. Ще се радвате на покой, на гостоприемство и абсолютен комфорт!

Къща за гости в Априлци, където ще се чувствате все едно сте си у дома

Да се чувствате комфортно, сякаш сте си у дома, е нещо от изключителна важност за доброто прекарване на ваканцията Ви. А във вътрешността на Къща за гости „При Свата“ в Априлци ще имате усещането, че никога не сте напускали дома си. Тук ще се наслаждавате на уюта на дома, характерен за онова време, ще се любувате и на съвременни удобства.
В механата пък очите Ви ще се изпълнят от пламъка, блестящ в камината. Тук ще имате и кухня, в която ще откриете уреди и посуда, както и прекрасно барбекю, на което да приготвяте вкусна храна. В двора пък Ви очаква свежа зелена поляна и великолепен панорамен изглед към Стара планина. Наслаждавайки се на цялата тази прелест е просто невъзможно да не си прекарате страхотно.

Семейната ваканция ще е чудесна. Най-важното в една почивка е да я прекарате с онези, които най-много обичате, и с които времето никога не Ви е достатъчно. А настаняването в някоя приветлива къща ще е просто един плюс, който ще накара всички да са още по-усмихнати и отпочинали!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gencho15
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 230212
Постинги: 141
Коментари: 1
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930