Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2013 21:59 - Лятна ваканция в Китен
Автор: gencho15 Категория: Туризъм   
Прочетен: 955 Коментари: 0 Гласове:
1



Почивката през лятото е едно от най-вълнуващите и очаквани събития през годината. Всеки трепетно очаква мига, в който ще остави работата и ангажиментите, и ще се наслади на ваканция и свободно време, което може да посвети на близките си и хората, които обича.

Да организираме лятната почивка

Да резервираме стая в добър хотел е може би първото нещо, което ни хрумва, когато усетим първите по-топли и слънчеви дни през годината. И ето тук идва въпросът къде да прекараме ваканцията си тази година. Дали да повторим миналогодишния избор, или пък да се възползваме от възможността да опознаем ново място. Убедени сме, че ако веднъж сте били в Китен, то Вие сте запознати с обаянието на атмосферата и настроението, което царства тук. Китен е страхотно малко градче на Южното Черноморие, което въпреки малката площ, на която се простира, съчетава в себе си великолепие и гостоприемство на високо ниво. Двата плажа, с които разполага Китен, са невероятно място за прекарване на горещите летни дни.

Какво можем да очакваме от хотелите по родното Черноморие

Но освен красотата, с която несъмнено ще Ви направи свои почитатели,  Китен се слави и с гостоприемните си жители. Къщите за гости тук съвсем не са рядкост. Но ако си падате по лукса, обичате екстрите и искате да има с какво да се поглезите – Китен разполага с място и за Вас. Хотел Китен Бийч****, Китен е невероятно място, от където няма да искате да си тръгнете.  Луксозно обзаведените стаи са нещото,което ще Ви направи най-малко впечатление. Ако си падате  по глезотиите, спа центъра на хотела определено е едно от местата, които трябва да посетите. Лоби барът е чудесно място да изпиете по питие с познати. А скай барът е мястото, от което сме сигурни, че няма да искате да се отлепите дори за миг. Да се насладите на изгрева на слънцето над величествената гледка на Черно море от покрива на Хотел Китен Бийч****, Китен е не просто пленителна, а завладяваща картина, която ще си спомняте цял живот.

Почивката е изключително важна част. Това е единственият начин да заредим себе си както физически, така и с психическата сила да се справяме с трудностите на ежедневието. Затова Ви съветваме да се наслаждавате на релакс и ваканции със семейството всеки пък, когато имате възможност. Споделените красиви моменти с тях, било то на море, планина, през лятото или зимата, е това, което ще помните цял живот. Това са моментите, които ще си спомняте с умиление един ден.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gencho15
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 230204
Постинги: 141
Коментари: 1
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930