Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2016 11:36 - Симпатичен, слънчев семеен хотел в Китен
Автор: gencho15 Категория: Туризъм   
Прочетен: 621 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Прекрасни плажове и добро настроение Ви очакват през лятната ваканция в Китен. Градчето е едно от най-красивите места по Черноморието ни. Тук Ви очакват множество магазинчета и страхотни заведения, където да хапвате вкусни морски деликатеси и ястия, да опитвате най-различни коктейли и където ще се веселите заедно с компанията. И двата плажа в курорта са прекрасни – пясъкът е фин и чист, а водата е кристална и освежаваща. В градчето ще откриете и множество къщи и хотели, в които бихте могли да се настаните. Ако обаче търсите комфортно кътче, което ще Ви осигури спокойствие, комфорт и всякакви удобства, то Семейна къща „Слънце“ в Китен е перфектното кътче, където да отседнете.

Забавления и симпатични места и заведения за разпускане в Китен

Ако сте се надявали да лятото Ви да бъде спокойно, изпълнено с уют, усмивки, релаксация и забавления, то избрали сте отлично място за целта. Китен, макар и малък, успява да побере в себе си развлечения за всеки вкус. Тук Ви очакват китни улички, по които да се разходите, а по тях – множество привлекателни заведения, привличащи вниманието Ви с все по и по-апетитни аромати. Едно от тези заведения е и очарователният Ресторант „Слънце“, който ще Ви очаква с нетърпение. Тук поднасяни биват ястия с пилешко и свинско, всякакви рибни блюда и голямо разнообразие от морски деликатеси. А хубавото за Вас ще бъде, че като гости на очарователния Семеен хотел „Слънце“ в Китен, ще се възползвате и от 20% намаление от цените.

Очарователният хотел в Китен, където да отпочинете!

Това, разбира се, няма да бъде единственият плюс, на който ще се радвате като гости на Семейна къща „Слънце“ в Китен. Отседналите тук се радват и на страхотна локация. Освен че се намират в сърцето на курорта, близо до всички заведения и очарователни магазини, къщата ще Ви осигури и лесен и бърз достъп до двата великолепни плажа. И от двата Ви делят по около пет минути, като южния е малко по-близо. Осигурена ще Ви бъде и комфортна обстановка, в която да си отдъхвате. Хотелът ще Ви настани в уютни помещения, обзаведени в модерен стил и предвиждащи всички екстри, от които може да се нуждаете!

Приятна и спокойна ще е ваканцията Ви в Китен, стига да изберете очарователен малък хотел, в който да се настаните и да се радвате на спокойствие! В Китен със сигурност ще откриете място по вкуса си, така че – резервирайте и се насладете на почивката си!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gencho15
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 229195
Постинги: 141
Коментари: 1
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930