Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2015 22:58 - Услугите на детските центрове и страховете на родителите
Автор: gencho15 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 747 Коментари: 0 Гласове:
1



image

Децата – те са били и винаги ще бъдат смисъл на живота ни. Да родиш и отгледаш дете не е никак лесна задача. Да полагаш ежедневни грижи и усилия, за да може това малко създание да се превърне в добър и интелигентен, в стойностен човек. Да отгледаш дете, но да го отгледаш като пълноценен член на обществото, като достоен човек – това наистина е кауза, която може да осмисли живота на човек.

Удобството и предимствата, които детският център е Ви осигури

На думи звучи съвсем лесно постижимо. Но на практика тази задача не е толкова проста. Защото колкото и да се опитваме и колкото и да искаме да даваме ежеминутно вниманието си на малкото човече, това не е възможно. Освен грижата за него ще имате още много ангажименти, с които ще трябва да се справяте – домакински, професионални, социални и какви ли не. На всекиго се случва да не може да обърне достатъчно или поне вниманието, което му се иска, на своето дете. Но това не е причина да се обвинявате. Децата както нужда от Вас се нуждаят и от вниманието и общуването с други хора, както и с деца на тяхната възраст. Това е нещо, което е изключително важно за тях и развитието им. И престоят на детето на място като например Детски център „Фъстъче“ в София не е нещо, от което трябва да се притеснявате, срамувате или обвинявате. Защото времето, което детето ще прекара на това или друго подобно място, ще бъде полезно за него. Както ще бъде полезно и за Вас, за да можете спокойно да свършите останалите си ангажименти.

Детският център – мястото където децата играят, общуват и учат

Често родителите, които държат на своите деца и които искат да бъдат перфектните, осигурявайки на децата си всичко нужно, за да се чувстват те в безопасност, закриляни и обичани, се притесняват много от това да оставят рожбата си в някой от детските центрове. Това не бива да е така. Всъщност, на тези места децата осъществяват социални контакти със свои връстници, което е от особено значение. Това е и място,където се забавляват, играят, контактуват, както и място,където научават много неща, на които Вие например не бихте могли да ги научите. Места като Детски център „Фъстъче“ в София са места, които могат да бъдат полезни както за Вас, освобождавайки Ви от някои ангажименти и дарявайки Ви с малко свободно време, така и за  децата, които тук откриват приятели и много положителни емоции.

Не се притеснявайте – използването на услугите, предлагани от детските центрове не Ви прави лоши родители. А и ползите от използването им са за всички – и за малките, и за големите!




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gencho15
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 230209
Постинги: 141
Коментари: 1
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930