Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2015 13:51 - Качествените помпи и помпени съоръжения
Автор: gencho15 Категория: Бизнес   
Прочетен: 846 Коментари: 0 Гласове:
1



image

Помпените съоръжения намират широко приложение. Те са ни изключително необходими в редица дейности, за които дори не си давам сметка. Но именно благодарение на помпите чистата вода достига до домовете ни например. За това е от изключително значение дали използваните за целта съоръжения са достатъчно надеждни. Качеството им е най-важното, но не е за подценяване и факта на кого ще бъде поверена грижата за помпите и системите. Важно е както от къде ще се сдобиете с помпите, така и кой ще се заеме с монтажа им и евентуалният им ремонт. Да откриете професионалисти в тази област няма да е лесно, но все пак има екипи, които биха могли да Ви предложат адекватна помощ!

Фирмата-представител на едни от най-качествените италиански помпи

Обръщайки се към хора с достатъчно опит в областта, Вие ще си гарантирате качествено обслужване, а също и спокойствие. И в лицето на екипа на фирма „Електра Помп“ ООД във Варна ще откриете професионалисти с двадесетгодишен стаж, които определено знаят как да се справят с всякакви видове помпи. На първо място, дружеството ще Ви предложи едни от най-качествените помпи на италиански компании лидери в областта като: „SEAR, SEF, Matic, Faggiolati“ и други. Фирмата е техен официален представител.

Инженеринг на добива на вода, консултации и продажба на помпи

Освен с продажбата на всякакви помпени съоръжения,  фирмата ще се ангажира и с пълния инженеринг на процеса на добиване на вода. Екипът ще Ви предложи и консултации, свързани с поддръжката на всичките ѝ машини. В „Електра Помп“ ООВ във Варна работят само висококвалифицирани специалисти с икономическо и техническо образование, чиито опит ще Ви бъде наистина полезен. Дейността, извършвана от тях, обслужва различни отрасли на леката и тежката промишленост. Това разбира се дължи на широкото използване на помпите в туризма, водоснабдяването, в промишлеността, а доста сериозно и в селското стопанство. Ако наистина се нуждаете от качествено обслужване, от добре свършена работа, от коректност в отношенията и перфектни крайни резултати, то това е фирмата, към която да се обърнете!

Помпите, от които може да се нуждаете, са най-различни – има сондажни, циркулационни, вихрови, наземни, потопяеми, хоризонтални, вертикални и други. От каквото и помпено съоръжение да се нуждаете, „Електра Помп“ ООД във Варна е мястото, където ще го откриете. А освен него ще получите и множество полезни съвети и допълнителни услуги, от които да се възползвате!




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gencho15
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 230200
Постинги: 141
Коментари: 1
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930