Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2015 10:37 - Китно местенце за настаняване в Боровец
Автор: gencho15 Категория: Туризъм   
Прочетен: 885 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Ако се надявате тази година да прекарате приятна и отпускаща зимна ваканция, то започвайте да я планувате. Снежният сезон наближава все по-осезаемо и ако не искате накрая да се настаните в единствената свободна стая в избрания планински курорт, то най-добре започнете да планирате от сега почивните дни. Особено ако се почитатели на зимните спортове. Скиорите и сноубордистите със сигурност имат своите предпочитания относно курорта и ски пистите, по които смятат да се спуснат. И в сметките им със сигурност влиза и прекрасното градче Боровец с неговите великолепни писти и гледки. Това кътче е отлично и за релаксация. И в случай, че имате желание да прекарате семейната ваканция именно тук, то най-добре резервирайте от сега най-хубавата стая за свободните дни. Само така ще бъдете сигурни, че ще се радвате и на комфорт!

Един прекрасен семеен хотел в Боровец

Нуждата от удобства понякога бива пренебрегвана. Вярно е, че когато сме с най-близките си хора, при това на красиво място, то най-вероятно ще си прекараме добре. Но това не означава, че не можете да превърнете ваканцията в наистина страхотно преживяване, каквото тя ще бъде ако се обърнете още сега към Семеен хотел „Горска звезда“ в Боровец например. Място като това ще Ви осигури наистина много предимства. Защото тук ще се радвате на комфорт, на спокойствие, дори и на страхотна локация, която ще привлече много от почитателите на ски спорта.

Колко хубава ще е почивката Ви в Боровец, ако изберете правилния хотел

Само разположението на хотела до новия лифт на любимата писта Червено Знаме си е достатъчно предимство, за което да отседнете тук. Но това обаче далеч не единственото, на което ще се радвате тук. Доста приятна е обстановката и обзавеждането на стаите тук. Те се радват на модерни удобства като сателитна телевизия и Интернет. А и усещането за домашен уют е много предразполагащо. Дори и вкусна храна ще Ви бъде сервирана в ресторанта тук. А приятелското отношение и безупречното обслужване са запазена марка на Семеен хотел „Горска звезда“ в Боровец.

Ако смятате да изненадате семейството с приятна ваканция, то изборът на Боровец и точно този хотел ще бъдат отлични! Спирайки се на този вариант ще сте напълно спокойни и сигурни, че ще прекарате почивните дни истински добре, че ще си отдъхнете и че близките Ви ще се забавляват много!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gencho15
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 230209
Постинги: 141
Коментари: 1
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930