Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2013 18:30 - Пълноценната почивка е на село. Село Ямна!
Автор: gencho15 Категория: Туризъм   
Прочетен: 1352 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 05.06.2014 16:13


Ваканционните дни винаги са дългоочаквани, а плановете за тяхното прекарване – големи. Но ако трябва да бъдем откровени, често плановете не се осъществяват по начина, по който искаме. А това може да бъде изключително неприятно. За това, следващият път не хвърляйте енергия в организацията на „невероятната” почивка, а просто открийте красиво кътче и комфортно място за отсядане. Ако тези две неща са на лице, то определено почивката Ви ще бъде добре. А и със сигурност няма да Ви бъде скучно.
Очарованието на българското село 
Убедени сме, че много хора гледат скептично, когато им бъде предложено да се насочат към китното българско село, що се отнася до организацията на истинска почивка. За съжаление хората не могат да оценят прелестта на селото, неговата красота и спокойствието, което е неизменна част от него. Край изключително красивото ни градче Етрополе, например, ще откриете може би най-великолепното селце по нашите земи. Това е китното селце Ямна, което се слави и с друго прозвище – „малката Швейцария”. Ето тук почивката Ви би била пълноценна.  Планинските пейзажи ще Ви омагьосат, свежият въздух ще Ви изпълни с енергия, всички звуци на природата, които ще чуете тук, ще бъдат като успокояваща песен преди сън. Да организирате почивката си на такова място би било истинско щастие. Пък и Къмпинг „Воденицата” ще Ви приюти на драго сърце. 
Спокойната почивка в село Ямна
Няма нищо по-приятно от това да се усамотиш с любимия човек на някое далечно, скрито местенце. Двамата да се наслаждавате на горската прелест, на просторните поляни, на слънцето дори. На село хората започват да обръщат внимание и на малките неща, разбират че за да си щастлив не е необходимо много. Село Ямна ще Ви покаже всичко това. А и фактът, че тук се спазват ревностно всички стари български традиции и обичаи ще Ви допадне повече, отколкото сте очаквали. Пък и хората са доста дружелюбни. Те със сигурност ще Ви посрещнат  с наредена трапеза, отрупана с домашно приготвени ястия. Е, поне Къмпинг „Воденицата”  в село Ямна, край Етрополе, ще Ви посрещне точно по този начин.
За да се усмихне човек не е нужно много. И единствената задача на пълноценната почивка е да Ви накара да се чувствате добре, да се усмихвате. Село Ямна със сигурност може да се справи с тази задача. Просто ни се доверете и организирайте следващата си ваканция точно тук. Уверяваме Ви, че няма да съжалявате!



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gencho15
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 230162
Постинги: 141
Коментари: 1
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930