Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2016 22:47 - Пампорово – място за отдих сред Родопите!
Автор: gencho15 Категория: Туризъм   
Прочетен: 840 Коментари: 0 Гласове:
1



image

Когато стане въпрос за почивка сред природата, за пълноценна ваканция, за отдих в планината, почти всички се сещаме за едно прелестно кътче – Родопите! Това е най-живописното кътче у нас, където бихте могли да се отпуснете и да прекарате свободните дни. Пампорово пък е едно от най-посещаваните места тук и това е разбираемо, имайки предвид гостоприемството, забавленията и комфорта, които ще откриете тук! В китното планинско градче ще откриете и доста хотели, които ще се борят за вниманието Ви – те ще предлагат какви ли не удобства, но трябва да знаете, че най-комфортно ще се чувствате в елегантния Хотел „Маркони“ в Пампорово!

Най-добрият избор на хотел в Пампорово!

Изборът на хотел не бива да бъде пренебрегван, защото да се спрете на неподходящ хотел би могло да се окаже решение, което е провалило цялата Ви почивка. Никому не би било приятно да отседне на място, което не отговаря на критериите му за хигиена и чистота, комфорт, удобства. А в същото време един стилен хотел с перфектно обслужване и всякакви модерни удобства като Хотел „Маркони“ в Пампорово би могъл да превърне почивката във великолепно приключение, за което ще си спомняте дълго и с усмивка на уста!

Подслон и вкусна храна в китен родопски хотел!

Приятно е, когато освен подслон, хотелът може да ти предложи и други допълнителни удобства и услуги, които да направят почивните дни още по-приятни. Точно такъв е случаят с Хотел „Маркони“ в Пампорово. Тук настаняването в комфортна стая е само част от всичко, на което ще се радвате. Защото под покрива на хотела място намира и разкошен ресторант, където предложено ще Ви бъде цялото многообразие на българската кухня! Това е и перфектният повод да опитате някои от местните родопски специалитети!

Разпускане, забавления и удобства през почивните дни в Пампорово!

Почитателите на домашно приготвената храна пък ще имат на разположение разкошна просторна тераса с барбекю, където ще могат сами да приготвят всякакви вкусотии.
А сред страхотните предложения на хотела ще е и възможността след приключения по ски пистите и вкусно хапване, да се отдадете на релакс в чудесното джакузи. През по-топлите месеци можете да си позволите да разпускате и в разкошната градина, където и малчуганите ще се радват свободно на игри!

Родопа планина определено е много удачен избор за дестианция, където да прекарате свободното време. Тук ще откриете какви ли не приятни начини да оползотворите времето си, а симпатични хотели като „Маркони“ с радост ще Ви предложат подслон!




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gencho15
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 229949
Постинги: 141
Коментари: 1
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930