Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2014 22:08 - Една уникална лятна почивка в Синеморец
Автор: gencho15 Категория: Туризъм   
Прочетен: 1545 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.06.2014 16:06


По Черноморието ни има множество прекрасни места, където бихте могли да се насладите на почивка. Разбираемо е, че изборът на място е доста труден, имайки предвид очарованието на всяко едно от прекрасните градчета и курорти край морския бряг. Има хора, които всяка година посещават все едно и също място, което им е допаднало от първия път. Ако Вие не сте сред тези хора, или пък си падате по разнообразието, то организацията на лятната ваканция ще бъде малко по-трудна.

Защо Синеморец?

Не е лесно да се избира сред толкова лъскави и очарователно красиви курорти. Ала ако лятната почивка за Вас е време, през което трябва наистина да отдъхнете и да се насладите на спокойствие, то по-добре е да не се насочвате към големите и шумни курорти. За Вас много по-подходящ би бил избора на някое китно селце. Много хора се насочват към Равда, но и там вече не е така спокойно, имайки предвид оживлението, покрай Слънчев бряг и Несебър. Но бихме могли да Ви препоръчаме и едно друго прекрасно малко селце, където ваканцията ще бъде приятна и разтоварваща – Синеморец. Живописното южно селце ще Ви плени с красотата и гостоприемството си. Тук жителите ще Ви посрещнат радушно, а места като Семеен хотел „Афродита”, Синеморец с радост ще Ви настанят за идните няколко дни.

Очарованието на място като Синеморец

Множество ще бъдат забележителностите, които бихте могли да разгледате тук по време на престоя Ви.  Няма как да пропуснете да видите красивата пясъчна коса, образувана при вливането на река Велека в морето, образувайки чудната плажна ивица „Косата”. Интересна за много посетители е и скалистата местност „Корабите” в Синеморец. Тя е станала известна с легендата, според която там са били разбивани старите кораби. А прекрасен изглед към скалите се открива от комфортните стаи на Семеен хотел „Афродита”, Синеморец, където гарантирано ще прекарате отлична ваканция. Синеморец е едно от малкото кътчета у нас, където ще откриете спокойствие край морския бряг, така че възползвайте се.

Лятото сякаш е предназначено време, през което трябва да се наслаждаваме на изумруденото море, на шума на вълните, на морския бриз и на топлия златен пясък. Време, което да посветим на това да бъдем щастливи. Време, което да прекараме с хората, на които държим най-много. Доброто прекарване на лятната ваканция е важно, за да се почувствате отново живи и изпълнени с енергия.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gencho15
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 230017
Постинги: 141
Коментари: 1
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930