Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.09.2016 21:57 - Почивка в Тетевен, изпълнена със забавления!
Автор: gencho15 Категория: Туризъм   
Прочетен: 863 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 15.09.2016 21:58


image

Балканът е идеалното място за почивка. Сред природата и спокойствието на гората ще откриете хармонията и щастието, от което се нуждаете. Дори само няколко дни, прекарани сред красотата и тишината на планината са напълно достатъчни, за да се изпълните с енергия и добро настроение за много дълго време. А Тетевен и Балкана с ще се погрижат да Ви осигурят нужното, за да се почувствате наистина комфортно по време на ваканцията. Семеен хотел „Еница“ в Тетевен също има своята роля в това начинание – настанени в някоя от неговите елегантни стаи или в просторен апартамент, ще се радвате на условията, в които винаги сте си представяли, че трябва да прекарате почивните дни!

Чуден семеен хотел за приятен отдих в китния град Тетевен!

Симпатичният хотел ще привлече вниманието Ви с чудесното си разположение – ще бъдете в града, но радвайки се на прекрасни зелени гледки и спокойствие. Модерната архитектура на Семеен хотел „Еница“ в Тетевен ще привлече вниманието Ви – тя ще Ви подскаже за съвременните удобства и приятната атмосфера, които Ви очакват във вътрешността му. Стаи и студия ще Ви приканват с приветлив облик и удобства. На услугите Ви ще са всички екстри, от които може да имате нужда по време на ваканцията. Помещенията тук са климатизирани, използват Интернет и телевизия, а от прекрасните им тераси се открива приказна панорамна гледка!

Забавления и разпускане в Балкана!

Но дори и с това не се изчерпват приятните изненади, на които ще се радвате в този хотел. На негова територия има и ресторант с над сто и петдесет места, в който ще се радвате на най-ароматните и апетитно изглеждащи ястия от българската кухня! Чудесен оркестър пък ще се грижи за веселото прекарване на вечерите.
Малчуганите със сигурност ще предпочетат играта навън, поради което обособен е детски кът, в който да се веселят. И малки, и пораснали изпадат в еуфория, когато видят чудния външен басейн!

Много са приятните занимания, които Ви очакват, стига да изберете очарователния Семеен хотел „Еница“ в Тетевен. Това приказно кътче ще се погрижи за прекарването и настроението Ви, предлагайки Ви развлечения като офроуд излети, пикници сред природата, пейнтбол, а бихте могли да изпробвате и въжения парк!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gencho15
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 228471
Постинги: 141
Коментари: 1
Гласове: 8
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031