Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2016 11:20 - Село Невша – райско кътче за отпускаща ваканция!
Автор: gencho15 Категория: Туризъм   
Прочетен: 741 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Морската ни столица привлича вниманието на множество хора, търсещи къде да прекарат почивните дни. Варна действително е много красив град с прекрасни плажове, множество заведения и ресторанти, китни улици и забележителности, които да посетите. Но освен това, градът е и доста голям. Така че търсещите уединение, спокойствие, релаксация може и да не останат съвсем удовлетворени от ваканцията си тук. Но съвсем близо до Варна се намира китното село Невша. Сигурно си спомняте колко весели и безгрижни са били ваканциите на село. Е, същото Ви очаква и тук!  Освен това ще се намирате и достатъчно близо до морето, така че когато Ви се прииска ще отскачате и до плажа.

Уютна къща с чудесно разположение в китното село Невша!

Нужно, обаче, ще е и да отседнете някъде за почивните дни. Българското село е известно с гостоприемството и топлото си посрещане. В това ще се убедите в мига, в който престъпите прага на Къща за гости „Вила Елма“ в село Невша. Очаровани ще бъдете от красивата околност, а когато разберете до колко много забележителни места се намирате, то със сигурност ще останете доволни и ще планувате време, за да ги посетите. Определено трябва да видите Мадарският конник. Близостта на до Плиска е възможност да посетите старата столица. А Провадия ще Ви предложи разходка из Крепостта Овеч. Пленени ще бъдете и от спокойствието, царящо около Вас. Тук наистина е кътче, където ще се отдадете на приятен отдих и спокойствие.

Модерен интериор, удобства, прекрасен двор и уютна механа в село Невша!

Условията, които „Вила Елма“ край Варна ще Ви предложи, са отлични. Чудесното разположение, тишината, приятната обстановка, модерното и стилно обзавеждане в стаите, всички съвременни удобства ще са само в плюс за Вас. Гостоприемството и отличното обслужване също ще ВИ допаднат. Къщата ще Ви покани и в механата си. Тя е съществувала още през 1892 година, по времето, когато е построена и самата вила. Тук поднесени ще Ви бъдат вкусни ястия предимно от българската кухня, както и отлични питиета!
В прекрасния двор ще откриете зеленина, свежест и красив изглед. На разположение ще е и открит басейн, както и прекрасен хамак, в който да се отпуснете.

Малки и големи ще прекарат чудесно тук! Ако този път искате спокойствие, добро настроение, приятно прекарване, то „Вила Елма“ и китното село Невша определено ще бъдат идеалното място за Вас!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gencho15
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 230014
Постинги: 141
Коментари: 1
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930