Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2016 22:18 - Почивка на брега в Синеморец
Автор: gencho15 Категория: Туризъм   
Прочетен: 896 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Да отседнете в хотел, който може да Ви позиционира на самия морски бряг, е удоволствие, на което трябва да се насладите. Панорамната гледка към морето, звука от разливащите се вълни, спокойствието, ароматът на море, който се носи във въздуха, прекрасния бриз – те ще направят почивните Ви дни неповторими и изключително приятни. Със сигурност и на Вас Ви се иска да се наслаждавате на подобна ваканция. Организирането на такава почивка е лесно осъществимо. Възможно е да се случи и на много изгодна цена, стига да се обърнете към очарователния Семеен хотел „Афродита“ в Синеморец.

Хотелът, който ще Ви разположи до самия бряг

Това очарователно място се разполага  до брега, от където, можете да бъдете сигурни, ще се любувате на незаправим морски пейзаж. От терасите на всички стаи ще можете да се любувате на гледката на изгряващото иззад морската синева слънце! Това обаче далеч не е всичко, на което ще имате удоволствието да се радвате тук! Защото освен с благоприятно разположение, той ще Ви впечатли и с елегантна обстановка. Модерният стил, в който са обзаведени помещенията, ще Ви създаде усещане за лукс и уют. Подготвените удобства като климатици, Интернет, телевизия, телефон, мини бар ще се погрижат за комфорта Ви и за това нищо да не Ви липсва! Вече споменахме и за разкошните просторни тераси, настанени на които ще се наслаждавате на великолепен изглед към двете причудливи скали рай брега, наречени „Корабите“.

Удобствата, които елегантният хотел в Синеморец ще Ви осигури

Тук би било подходящо място за отдих на млади двойки, които искат да се позабавляват, за семейства с деца, търсещи комфорт, за хора, искащи уединение и весели приятелски компании. Независимо от това как и с кого сте решили да прекарате свободното време, Семеен хотел „Афродита“ в Синеморец ще бъде удачен избор. Тук ще откриете и удобства, и добра локация, и спокойствие, и достъп до всякакви забавления.
Огромен плюс е и чудесната храна, която бива приготвяна и поднасяна на гостите в ресторанта. Обликът на заведението също е модерен, а менюто включва разнообразие от апетитни предложения! Ще можете да им се насладите и от пъстроцветната лятна градина!

Много са причините, поради които изборът на този хотел ще се окаже правилен. Тук ще прекарате няколко отпускащи и пълноценни почивни дни, в които ще се заредите с добро настроение и много енергия за дълго време напред!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gencho15
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 229935
Постинги: 141
Коментари: 1
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930