Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2016 23:48 - Чудесни почивни дни в Свети Влас
Автор: gencho15 Категория: Туризъм   
Прочетен: 867 Коментари: 0 Гласове:
1



image

Прекрасна ще е почивката, за прекарването на която ангажирате стая в елегантния Хотел „Черно Море“ в Свети Влас. Той е свикнал да се грижи за своите гости подобаващо, осигурявайки им приятни условия, спокойствие и комфорт. Хотелът е модерен и предвижда съвременните удобства, от които може да се нуждаете. Дори и разположението му ще Ви допадне – той се намира в центъра на курортното градче, а плажната ивица не е далеч. Ще Ви хареса дружелюбното отношение и винаги отличното обслужване от страна на персонала. Курортът също не е за пренебрегване – той определено знае от какво се нуждаят гостите и им го осигурява – забавления, вкусна храна, атракции, дискотеки, прекрасни плажни ивици, спокойствие.

Хотелът в Свети Влас , радващ се на отлична локация

Безспорно локацията на Хотел „Черно Море“ в Свети Влас е сред големите плюсове, които той ще Ви предложи. Защото разположен в центъра, той се радва на близост до множество магазини, заведения, ресторанти и занимания. А плажната ивица е на триста метра. Тя е покрита с кадифен златист пясък, идеално чиста е, а водата е кристална и прохладна. Местоположението е удобно и по друга причина. Друг страхотен курорт – Слънчев бряг – ще се намира само на два-три километра от Вас.

Комфортът и удобствата, които хотелът в Свети Влас ще Ви осигури

За да бъде добре прекарана почивката, определено ще се нуждаете от развлечения, на които да се отдадете. Плажът и двата прекрасни черноморски курорта определено ще успеят да Ви ги осигурят. Но ще се нуждаете и от още нещо – от комфорт и място, където да отдъхвате. Ето тук идва ролята на Хотел „Черно Море“ в Свети Влас. Той ще се погрижи за комфорта Ви, предлагайки Ви комфортни помещения а отсядане. Всички те са обзаведени в модерен стил и са много елегантни. Те предвиждат и удобства, които да подсигурят доброто прекарване на почивката Ви, така че няма да Ви липсва абсолютно нищо.
Страхотно е, че ще можете да използвате паркинг и кухня, в която да приготвяте храната си. Определено любимото Ви място ще остане прекрасния външен басейн с детска секция. В него и малки, и пораснали обичат да се забавляват и прекарват свободното време.

Свети Влас е прекрасно място за прекарване на лятната ваканция. Вече знаете и кой е най-подходящият хотел за целта. И последното предимство, което той ще Ви предложи като връх на всичко до тук, е страхотни цени!




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gencho15
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 230079
Постинги: 141
Коментари: 1
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930