Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2015 23:17 - Почивни дни в родопското село Кирково
Автор: gencho15 Категория: Туризъм   
Прочетен: 1008 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Можете ли да си представите по-подходящо място за приятна ваканция от сърцето на Родопите? Надали има по-дивно кътче от това. Тук ще сте заобиколени от дивната хубост на планината, от нейното спокойствие, от разкошните ѝ гледки. Именно това е и мястото за отпускане и прекарване на няколко дни, изпълнени с истинско щастие. В този родопски рай се разполага и Кърджали – един от градовете у нас, радващи се на най-китната планина. Но ако Ви се иска да се докоснете до истинско спокойствие, то трябва да се насочите към някое от прекрасните околни селца. Село Кирково например би било удачен избор.

Почивните дни сред спокойствието на Родопа планина и комфорта на един прекрасен хотел

Да предпочетете отдиха в планината и сред очарованието на едно родопско село ще бъда най-добрият Ви ход. Именно тук ще прекарате най-прекрасната ваканция в живота си, защото ще забравите за всички ежедневни тревоги и ще се посветите единствено на това да правите близките си щастливи, отделяйки им цялото си внимание. А в обстановката на едно китно родопско село няма как да не се отпуснете и да не се усмихнете при вида на дивната природа, която Ви обикаля. Тук ще откриете и прекрасно място за отсядане. Хотел „Енчеви“ в село Кирково ще Ви дари с комфорта, от който се нуждаете.

Хотелът край Кърджали, който ще Ви впечатли с обстановката и удобствата си!

Много грешите, ако мислите, че почивката на село ще бъде лишена от удобства. Защото истината е, че много от китните родопски села като Кирково, умеят да предлагат много повече екстри, отколкото дори от някои комплекси из лъскавите курорти. Хотел „Енчеви“ край Кърджали е пример в това отношение. Тук ще бъдете посрещнати в доста модерна обстановка, а помещенията ще Ви предоставят всички съвременни удобства, на които сте свикнали да разчитате. Определено сред големите плюсове е наличието на СПА център, в който да се отдадете на всякакви приятни, а и полезни за здравето процедури – масажите са най-различни, а джакузито е подходящо за релаксация. Ще се радвате на стилният интериор на ресторанта, където сервирани ще Ви бъдат най-вкусния блюда и специалитети, които сте опитвали!

В село Кирково ще прекарате най-страхотната ваканция! От тук ще се наслаждавате на страхотни природни картини, докато се радвате на толкова много удобства, за много от които не сте се и надявали! Освободете си няколко дни и ги прекарайте пълноценно – на село!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gencho15
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 229285
Постинги: 141
Коментари: 1
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930