Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2015 21:26 - Почивни дни в красивия град Копривщица
Автор: gencho15 Категория: Туризъм   
Прочетен: 832 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Температурите навън стават все по-ниски, а това все повече ни подсеща за прекрасните зимни дни, които ни очакват. Зимата е изключително красив момент от годината, когато всичко наоколо побелява, обгръщаме се с топли шалове и сме в трепетно очакване на любимите на всички празници. Есента обаче не ѝ отстъпва по хубост. Красивите багри на листата, преливащи в най-различни цветове, изпъстрят гори и цели планини. Да прекарате есенните и зимните дни в планината е преживяване, което ще помните дълго. Наистина вълнуващи ще бъдат почивните дни, които ще прекарате в обстановката на Копривщица например.

Очарованието Копривщица и почивката в планината

Старопланинското градче е едно от най-очарователните кътчета у нас. Разходката по калдъръмените му улички  ще бъде същинско приключение и завръщане в едно друго време. Копривщица пази спомен за миналото и това си личи от всяко камъче, къща и двор. Тук ще видите множество прекрасни възрожденски къщи, коя от коя по хубава, изникнали насред спокойствието на Балкана. Освен прекрасна гледка, китните постройки ще Ви предложат и уютната си обстановка, в която да се настаните. Попаднали в атмосферата на място като Къща за гости „Ненчова къща“ в Копривщица, просто няма как да не се насладите на прекрасно време, прекарано в компанията на най-близките Ви!

Комфорт и удобства в една от очарователните къщи за гости в Копривщица

Да видите с очите си хубостта, царяща в китното малко планинско градче, е преживяване, което наистина си заслужава. Организирайте следващата семейна ваканция именно тук и можете да бъдете сигурни, че ще прекарате една от най-хубавите почивки. Защото семейните разходки по уличките на града ще са вълнуващи и изпълнени с приятни разговори. Китните механи и заведения ще Ви приласкаят с топлината и приятелското си отношение. А места като Къща за гости „Ненчовата къща“ в Копривщица, ще Ви подслонят, предлагайки Ви домашен уют, комфорт и спокойствие. Тук автентичната обстановка на старата българска къща се среща с модерните удобства, а това ще е само във Ваша полза. Двора на къщата пък ще Ви осигури великолепен изглед и свежест.

Освен приятна, почивката в Копривщица ще бъде и много забавна. Тук с лекота ще откриете множество интересни начини, по които да прекарате времето. Сред тях са например разходите из природата, конната езда, както и посещението на други от близо намиращите се градчета като например Панагюрище и Стрелча. Изберете Копривщица за дестинация за следващата ваканция и няма да съжалявате!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gencho15
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 229825
Постинги: 141
Коментари: 1
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930