Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2015 20:42 - Китен – най-доброто място за семеен отдих
Автор: gencho15 Категория: Туризъм   
Прочетен: 969 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Температурите стават все по-високи, а и мислите за морето и разливащите се по брега прохладни вълни стават все по-чести. Лятото идва, а след себе си то неизменно води отпуск и почивка. Чудите ли се къде да заведете семейството тази година? Ако все още не сте решили, то ние можем да Ви предложим едно чудесно място – Китен. Това е курортът, който като че ли в най-голяма степен ще отговори на очакванията и изискванията Ви към една семейна лятна ваканция.

Забавления и разпускане в Китен

Да изберете Китен за дестинация тази година ще е добър избор по редица причини – тук ще откриете множество места за отсядане и отдих, ще се радвате и на многобройни заведения, предлагащи вкусни ястия, прохладни питиета и приятна обстановка. Разбира се, важни са и плажовете – тук ивиците са две, просторни са, а финият им пясък и чистата вода ще Ви очароват. Децата също няма да са ощетени – в парковете ще откриете площадки, а край брега има какви ли не атракциони, на които заедно ще можете да се отдадете. Въобще градчето е като че ли синоним на място за семеен отдих. Комфортът също е задължителен и тук за него ще се погрижат китните гостоприемни къщи и малки хотелчета. Ето, Семеен хотел „Бриз“ в Китен например, ще Ви предостави всяко удобство, от което може да се нуждаете, а в близост ще откриете интересни места за разходки, както и двата плажа.

Гостоприемството на Китен

Отдихът в Китен ще е изпълнен с усмивки. За това ще се погрижат градчето, а също и домакините Ви. Защото хората тук наистина ще се постараят да Ви осигурят покой и уют. И сами ще усетите това още в посрещането – местните са свикнали да посрещат туристи и гости и винаги ги посрещат радушно и приятелски настроени. Това ще се случи и с Вас още с пристъпването на прага на Семеен хотел „Бриз“ в Китен. Веднъж докоснали се до очарователната атмосфера на това кътче, няма да Ви се иска да си тръгнете.

Китен ще е черноморският ни курорт, който ще Ви остави наистина доволни. Тук има спокойствие, красиви морски гледки, уют, както и изобилие от симпатични заведения, готови да Ви предложат изобилие от морски деликатеси и освежаващи напитки. Бъдете сигурни, че цялото семейство ще си прекара страхотно!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gencho15
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 229152
Постинги: 141
Коментари: 1
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930