Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2013 09:48 - Изкушението Слънчев бряг
Автор: gencho15 Категория: Туризъм   
Прочетен: 1504 Коментари: 0 Гласове:
0



Добре дошли на едно от най-популярните и атрактивни места по родното Черноморие – Слънчев бряг. Модерната и шлифована до съвършенство перла, разположена на едно от най-удобните чисто географски места. Дори и през времето на социализма, курортът винаги е бил в центъра на събитията и купона, когато става дума за истинска и най-вече вълнуваща почивка. В ново време, красотата и пищността избуяха с нова сила и честота. Днес Слънчев бряг е предпочитаната морска дестинация на хиляди българи и най вече чужденци, търсещи силни емоции, луксозна обстановка и бурен нощен живот на море.

Нахвърляйки тези няколко основни характеристики на града, веднага изкача въпросът – а колко ще ни струва? Ами, да... много логичен въпрос, предвид факта, че Слънчев бряг е един от най-скъпарските и модерни курорти по Черноморието. Цялата му красота и ритъм на живот граничат с тези на най-модерните чуждестранни морски и океански курорти. Курортът е в готовност да докара всички свои посетители до такава екзалтираност, че да държи влага до следващата година, когато отново лятната почивна дестинация ще същата. Със своите над 200 хотела, морският град се превръща в най-богато изразения, когато говорим за леглова база. И като цяло е най-големият по територия курорт на Черно море. Намира се в крайните възвишения на Стара планина, в административна община Несебър (на юг) и градчето Свети Влас на север.

Цялото това изключително благоприятно географско разположение, предопределя успеха му над останалите. Както споменах и по-горе, легловата база на града е една от най-добре представените, предвид изключителното множество хотели в Слънчев бряг, които се появиха в последните години на територията на курорта. Когато звездите и всичко съпътстващо ги, има значение за Вас, то тази дестинация е винаги правилният избор. Сред целия набор от лъскави и изискани хотели, за които говорихме до този момент, само и единствено тук ще имате уникалната възможност да отседнете в някой от 5 звездните хотели на курорта. Предвид постоянното разрастване на града, на юг вече малко или много той се е слял с новата част на Несебър. Още един огромен плюс за Слънчев бряг в подкрепа на неговото комуникативно и удобно място.

Когато бюджетът не Ви притиска, когато сте ценители на изтънчените и луксозни места за почивка на море, то Слънчев бряг е винаги правилният избор за това. Заповядайте и се насладете на уникални архитектурни решения и красив плаж, които ще останат за изключително дълго време в съзнанието Ви.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gencho15
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 230101
Постинги: 141
Коментари: 1
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930