Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2016 15:46 - Заведенията в Сапарева баня, където да разпуснете!
Автор: gencho15 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1143 Коментари: 0 Гласове:
1



 Почивните дни в Сапарева баня могат да бъдат прекарани много приятно, стига да знаете кои места и забележителности да посетите и в кои заведения да разпуснете, в кои дискотеки и нощни клубове да се повеселите. Красивата околност и многото забележителности с които градчето е известно привличат вниманието на голям брой хора всяка година. И всеки от тях с интерес посещава църквите, минералните извори и бани, минералният гейзер, Седемте рилски езера, язовир Искър и всички други китни кътчета в околността. Но за да си прекара добре, човек има нужда не само от разходка, но и от почивка, от добра храна, от забавление.

Питателна закуска, апетитен обяд и вкусна вечеря в ресторанта в Сапарева баня с най-добрата кухня!

image

Ресторант „Паничище“ в Сапарева баня е едно от местата, където можете да отдъхнете след дълга разходка. Уникалното разположение, чудесната обстановка и любезното обслужване и отличното меню тук се грижат за това клиентите да бъдат винаги доволни!
Заведението винаги предлага питателна закуска. То е мястото, където да се насладите на вкусен обяд и чудесна вечеря. Тук приготвяно от майсторите бива най-доброто барбекю, а и доста са деликатесите, които ще можете да опитате! Ресторантът е прочут със своя специалитет – бифтекът тук е нещото, което задължително трябва да опитате! А, убедени сме, и малки и големи ще се зарадват на тънките палачинки със сладка и шоколад за десерт! Поднасяни биват и всякакви напитки – кафе, чай, безалкохолни и алкохолни питиета!

Добра музика и качествени питиета в стилен нощен клуб в Сапарева баня!

image

В Сапарева баня ще прекарате много приятни дни. Ще се наслаждавате на приятни разходки през деня, ще хапвате добре в Ресторант „Паничище“, а за доброто Ви настроение по-късно вечер ще се грижи Нощен клуб „Matinee“ в Сапарева баня! Любителите на танците ще останат много доволни. В клуба винаги звучат най-новите парчета, както и обичаните от всички класики. Среднощната забава ще е подсигурена и с огромно разнообразие от първокачествен алкохол и всякакви коктейли. Заедно с компанията си тук ще се забавлявате без почивка през цялата нощ. Модерна и стилна обстановка, прожектори и светлини, перфектна озвучителна система и компанията на най-големите звезди от българската музикална сцена ще правят вечерите тук незабравими, а партитата – най-добрите, на които сте присъствали.

Бъдете сигурни – в Сапарева баня ще прекарате наистина страхотни почивни дни и определено няма да Ви липсват забавления. Най-добрата кухня Ви очаква в Ресторант „Паничище“, а Нощен клуб „Matinee“ обещава да танцувате в ритъма на най-добрата музика цяла нощ!




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gencho15
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 229134
Постинги: 141
Коментари: 1
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930