Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2013 15:43 - Услугите на естетичната медицина – от детоксикация до ботокс
Автор: gencho15 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2017 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 03.06.2013 17:28


imageВсяка жена е изпитвала поне веднъж в живота си чувството, че вече не е достатъчно красива и привлекателна за любимия и хората около нея. За това често прибягваме до услугите на естетичната медицина и се възползваме от чудното въздействие на ботокса или пък хиалурона.

Борбата срещу бръчките – ботокс и хиалурон.
Наистина една инжекция ботокс, разбира се сложена от специалист, може да Ви помогне да се справите с появилите се бръчки по лицето Ви. Без значение дали тъкмо са се появили или са вече дълбоки, бръчките нямат шанс срещу хиалурона. А ако трябва да бъдем честни, когато виждаме успеха на подобни интервенции и ставаме свидетели на това как отново се подмладяваме, и начина, по който се чувстваме също се подобрява. Всяка жена, която вижда младото си красиво отражение в огледалото, е една самоуверена жена. Клиниките, предлагащи естетична медицина, като Total Health Studio, Благоевград, ще Ви предложат и редица процедури за отслабване и детоксикация.

Как да се справим с целулита и отслабването?
Ако искате да постигнете перфектната фигура, Вашият център за естетична и холистична медицина ще бъде насреща. Една от често прилаганите първоначални процедури е детоксикацията. Това е процес, необходим на тялото, за да може да функционира правилно и да работи заедно, а не против Вас, за извайването на фигурата Ви. Следващата и най-важна, а може би и трудна за много дами стъпка, е отслабването. Добрите стари диети. Но вече трябва да сте наясно, че отслабване не значи непременно глад. Можете да отслабвате, ако се храните по строго определен режим за хранене, но изготвен специалнф за Вас. Списък с храни, които Вие не бива да ядете и много други полезни съвети ще получите, ако потърсите услугите на Total Health Studio, Благоевград. А за да получите идеален резултат, можете да направите и няколко процедури за премахване на целулит. Всяка жена знае колко потискащо може да бъде правенето на тен, когато знаете, че тялото Ви е покрито от ужасните стрии и техният придружител – целулита.

Дами, ако след всички положени усилия да запазите младостта видите, че Ви е нужно повече, не се колебайте, а отидете до близкия център за естетична и холистична медицина и се оставете в ръцете на хората, които са наясно как да Ви помогнат. Красотата не е всичко, но ако можем да я запазим колкото се може по-дълго – защо не. В крайна сметка ако ние не сме красиви, то тогава кой?

В района на Югозападна България, в Total Health Studio Благоевград ще откриете терапии, свързани с нехирургична естетична и холистична медицина. Д-р Димитриос Пантелис, практикуващ естетична медицина в Гърция и Великобритания ще се погрижи за Вашата отлична визия и самочувствие. Информация за услугите, предлагани от студиото ще откриете в профила му: http://blagoevgrad-info.com/firma.php?id=79



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gencho15
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 229236
Постинги: 141
Коментари: 1
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930