Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2013 19:56 - Най-хубавата кола е новата кола
Автор: gencho15 Категория: Други   
Прочетен: 1717 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.04.2013 08:40


Трансформирано малко, така че да отговаря на днешното битие – най-хубавият и качествен автомобил във всяко едно отношение, това е чисто новият автомобил. И да, до някъде всичко това отговаря на действителността. И няма как да бъде. Возенето и най-вече карането на чисто нов автомобил винаги носи в себе си изключително приятна тръпка и удоволствие. Още с качването в колата, усещате тръпката от сблъсъка с нещо ново и непознато. Нещо, което трябва да озаптите и пригодите, според Вашите изисквания и очаквания. Когато обаче очакванията не се припокрият с действителността – положението става страшно.

Точно с всичко това, няма да се сблъскате, избирайки Вашия нов автомобил с марките Тойота (TOYOTA) или Ситроен (CITROEN). Две доказали се във времето марки, които нямат нужда от обстоен и подробен коментар. В шоурум МОНЦА в Благоевград /6 км. в посока Кулата/, ще имате възможност да се запознаете с двете марки отблизо. Японският бранд Тойота (TOYOTA) за отрицателно време успя да завладее сърцата на световния потребител, предлагайки своята изключително богата ценово гама предлагани леки автомобили. Всички те, носещи в себе си най-новите технологии и амбиции на производителя за лидерското място в световен мащаб. Тойота не се задоволяват с малко и това е тяхната запазена тенденция от много време насам. Правят изключително достъпни автомобили, които да зарадват всеки един бюджет, но от другата страна стоят и техните най-нови серии, които ще скрият шапката на всеки уважаващ себе си шофьор.

Френският бранд Ситроен (CITROEN) пък е един още по-дългогодишен представител на качествени леки автомобили на територията на България. Ако Тойота (TOYOTA) се появяват по-късно, то Ситроен (CITROEN) отдавна владее асфалта. Техните предложения се отличават с подчертаната европейска визия и усет към всеки детайл, правейки ги винаги актуални, модерни и не на последно място супер качествени. От дълго време са на пазара и всеки път усещат навременно неговите нужди, изкарвайки на преден план винаги иновативни нишови продукти, които да задоволят претенциите на хората. В тази връзка, Ситроен (CITROEN) предлага изключително качествени и проверени във времето решения в областта както на леките автомобили, така и на лекотоварните такива. В зависимост от Вашите търсения и нужди, Ситроен (CITROEN) ще предложи винаги най-доброто.

За да се убедите и лично във всичко казано до този момент, заповядайте в модерния шоурум на Тойота на 6 км. от гр. Благоевград. Тук ще получите максимално подробна и изчерпателна информация за всеки един продукт на двете марки и тяхното официално сервизиране. Много важен момент тук е и предлагането на оторизиран сервиз на Ситроен и Тойота, който гарантира Вашето пълно спокойствие на пътя. Подробна информация за МОНЦА, фирмата предлагаща двата бранда, може да откриете в профила й във firmen-katalog.bg



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gencho15
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 229249
Постинги: 141
Коментари: 1
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930